VetArena Veteriner KliniÄŸi
top of page

VetArena Veteriner KliniÄŸi

Güncelleme tarihi: 19 Eyl 2020

2014 yılının Ekim Ayında Ankara - Yaşamkent' te hizmete açıldı. Kliniğin Yeri ve çevresi dostlarımız için en rahat nasıl olur düşüncesiyle uzun süren bir araştırmanın sonucunda Yaşamkentte villa konutlarında ve diğer villalar ile bağlantısı olmayan bağımsız bir bina olarak belirlenmiştir.





Ankara'nın gelişen yüzü Yaşamkent birçok hayvanseverin bulunduğu ve sokak hayvanlarınında değer gördüğü bir yer olarak bilinmektedir.





Sahipli dostlarımız ile sokaktaki dostlarımızın arasında hiçbir ayrım yapmadan ilgi ve alakamız ilk günde aldığımız kararlılıkla devam etmektedir. VetArena Veteriner Kliniği ve Hekimleri aynı ilgiyi göstermeye de devam edecektir.

Önceliğimiz Bilim ve profesyonel hizmet. Bilimin dışına çıkacak uygulamalardan ve yasal olmayan uygulamalardan kesınlıkle uzak durmaya söz verdik. teknolojiye yetişmeye çalışmak hedeflerımızın sadece bırkaçı.

VetArena Veteriner Kliniği Yeni kurulmasına rağmen hiçbir zaman bilim çizgisinden kaymayacaktır. Operasyonlarımız ve uygulamalarımız Alanında Uzman Hekimler Tarafından yapılmaktadır. Kliniğimizde Veteriner Hekim dışında hiçbir bireyin ameliyatlara katılması izlemesi ve uygulamada bulunması kesinlikle yasaktır.

Gün geçtikçe daha iyi bir klinik olmak için kendini yenileyen VetArena Veteriner Kliniği, değerli dostlarımıza en doğru hizmeti vermek için çaliışmaktadır.

Samimi bir hizmet için VetArena Veteriner Kliniği' inde görüşmek üzere

115 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page